Ett hälsosammare liv

VESTA

Kategori: Allmänt, Inredning

 
 
 
 
 
Hej
 
Idag har jag och yngsta sonen haft lite egentid på stan det var dags att köpa in en vinterjacka till sonen då vi hade 2 grader kallt idag sen var vi och tog en lunch på Waynes coffee de har ju så goda sallader där. Nu ska jag bara fixa lite här hemma och sedan ska jag gå och simma en timme.
 
Barnen ville inte ha något lördagsgodis idag utan en fruktsallad, perfekt tänkte jag de passar mig utmärkt.
 
Här är soffan och jag blev riktigt nöjd jag valde sammetstyg i mörkare grå, då vi hade en ljusgrå soffa innan och har man barn var inte de bästa köpet då allt syndes. Eftersom vi har mest vita möbler så blev det en färgklick i allt de ljusa.
 
Ikväll ska jag göra en tacopaj till resten av familjen och själv blev jag sugen på lax och färska grönsaker.
 
Önskar er en toppen lördag.
 
KRAM
 
 

Nyhet

Kategori: Allmänt, Tips

 
 
 
 
 
Hej
 
Här skiner solen men det är kallt och det blåser mildare idag, men det är ett är underbart höstväder. Ska snart ut på min promenad i skogen.
 
Idag är jag extra glad för idag kommer vår nya soffa som vi har väntat på i 10 veckor. Ni vet när man har bestämt sig för en soffa, färg och tyg och sen oroar man sig i 10 veckor om man har tagit rätt färg för helt plötsligt kommer man inte ihåg färgen. Hinner jag sen så ska jag visa soffan, för trots att det ska handla mycket om hälsan på den här bloggen så kommer nog de bli en del inredning för jag är tokig i det.
 
När jag började min viktresa så tog jag bort allt vad godis och bakelse var för det är just de som har gjort att jag gick upp i vikt och jag behövde ta bort sockret. Nu senare har jag börjat unnat mig på lördagar men aldrig vanligt godis med en massa socker i.
 
En av mina laster var jordnötsringar och i lördags provade jag den här nyheten jag hällde upp 2 dl och fick i mig 1 dl sen var jag så mätt att jag inte orkade mer. De smakar just som jordnötsringar men betydligt mindre socker om det står rätt så ska de va 11 sp för hela påsen så den här klarar jag mig länge på om inte barnen äter upp dom innan. Det fanns även ostbågar på hyllan i samma märke.
 
Har ni provat?

Frukost

Kategori: Allmänt, Viktväktarmat

 
 
 
 
 
 
Hej
 
Idag var jag på Viktväktarna och det blev +-0 sist jag var där så tyckte coachen att jag skulle öka mina Sp för att jag fortsatte att gå ner vikt och de hjälpte för nu stod jag still. De sista kilona var svår hade stunder där jag stod still, men efter jag blev guldmedlem var det som de släppte. Men nu ska jag gå dit varannan vecka istället.
 
Det här med frukost som jag tycker är det viktigaste målet på dagen. Förut åt jag aldrig frukost, men då åt jag mer på kvällarna. Men jag har fått lära mig att äta en riktig frukost och idag kan jag inte alls vara utan frukosten.
 
Har varit sjuk men känner mig mycket bättre nu, men promenaderna har jag kortat ner till 40 minuter tills jag känner att krafterna är helt tillbaka.
 
KRAM